Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΗΠΑ!ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΕΓΑ-ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΑ ΔΥΟ τις επόμενες εβδομάδες!


putin

Ο πρόεδρος Πούτιν έχει αναπτύξει ρωσικά στρατεύματα στην Ανατολική Στρατιωτική Περιοχή για να προετοιμαστούν για μία σειρά ενδεχόμενων καταστροφικών σεισμών και τσουνάμι που θα χτυπήσουν τη χερσόνησο Καμτσάτκα κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων.
Επίσης έχει εκδώσει μία προειδοποίηση ότι ένας τεράστιος μεγα-σεισμός πιθανόν να χτυπήσει τις ΗΠΑ στην περιοχή του βορειοδυτικού Ειρηνικού τις επόμενες εβδομάδες.

μτφρ: Μ.Λιώκη
Η συγκεκριμένη ανάπτυξη των ρωσικών στρατευμάτων είναι αποτέλεσμα μιας «επείγουσας προειδοποίησης» που εστάλη το σαββατοκύριακο στο Συμβούλιο Ασφαλείας από τον επιστήμονα Mehran Keshe, ο οποίος προειδοποίησε πως ο σεισμός 8 Ρίχτερ που χτύπησε το Βασίλειο της Τόνγκα, σηματοδότησε την προετοιμασία της Πλάκας του Ειρηνικού για μία «καταστροφική νέα ευθυγράμμιση».
Το Whatdoesitmean.com, αναφέρει:
Ο επιστήμονας Δόκτωρ Keshe είναι ο εφευρέτης της «τεχνολογίας magrav» (Δυτική κωδική ονομασία κωδική ονομασία «Khibiny») που χρησιμοποιείται από τις στρατιωτικές δυνάμεις της Ομοσπονδίας στα μυστικά όπλα άμυνάς τους τα οποία χρησιμοποιούνται για να παραλύσουν τα αμερικανικά πολεμικά πλοία, όπως έγινε κατά του USS Donald Cook την περασμένη εβδομάδα.
Κατά την χρήση μιας «διαφορετικής πτυχής» της τεχνολογίας του magrav, συνεχίζει η έκθεση, ο επιστήμονας Δόκτωρ Keshe εξέδωσε τον περασμένο Οκτώβριο, την πρώτη του επείγουσα ανακοίνωση σχετικά με την Πλάκα του Ειρηνικού, προειδοποιώντας ότι επίκειται μία τεράστια δόνηση που θ’ αλλάξει τον κόσμο με δύναμη ικανή να διαχωρίσει ηπείρους.
Τρείς μήνες μετά τον Οκτώβριο του 2015 οπότε και ο Δόκτωρ Keshe έστειλε την προειδοποίηση αυτή, η έκθεση σημειώνει, χτυπήθηκαν, η χερσόνησος Καμτσάκα με σεισμό 7,1 αλλά και η Νότιος Αλάσκα με σεισμό 7,3, κάτι που έκανε τον πρόεδρο Πούτιν να ξεκινήσει την πρώτη επανευθυγράμμιση των στρατευμάτων της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιοχής, προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτή τη διαφαινόμενη απειλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: