Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Η μάγισσα της Νέα Τάξης εξευτελίζει νεαρή Ελληνοαυστραλή, και αυτή την υπερασπίζεται (βίντεο)


Μαντονα
123
 
 
0
 
 
2
Google +
 
0
 
Η μάγισσα της Νέα Τάξης εξευτελίζει νεαρή Ελληνοαυστραλή, και αυτή την υπερασπίζεται (βίντεο)
Η αυστραλιανή περιοδεία της μάγισσας της ΝΤΠ με το όνομα Μαντόνα τραβάει την προσοχή του κόσμου με την γελοία συμπεριφορά της και τις σατανικές της ιεροτελεστίες. Η μάγισσα βρέθηκε αυτή τη φορά να παρουσιάζει τις αηδίες της στην Αυστραλία και κατέβασε το μπλουζάκι μιας 17-χρόνης Ελληνοαυστραλής Γεωργίου.
Φυσικά φάνηκε το στήθος της κοπέλας επάνω στη σκηνή αλλά κατάφερε να σκεπάσει γρήγορα την γύμνια της.
Έχουμε και Βίντεο από το περιστατικό που δείχνει την μάγισσα Μαντόνα να εξευτελίζει την νεαρή κοπέλα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Κέντρο Brisbane Entertainment στο Queensland.
Η Μαντόνα μιλώντας για την κοπέλα ανάφερε «Είναι το είδος του κοριτσιού που απλά θέλουν χτύπημα στο κώλο», και στη συνέχεια τράβηξε το μπλουζάκι της.
Η Γεωργίου αργότερα υπερασπίστηκε τη Μαντόνα!!!
“Μόνο εγώ μπορώ να αποφασίσω αν με ταπείνωσε ή όχι οι άλλοι. Γιατί υποθέτουν ότι με ταπείνωση με το να δείξει το δικό μου στήθος; Είναι για γέλια η σκέψη και οι άνθρωποι απλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι ήμουν στη σκηνή μπροστά με την Μαντόνα και την κοίταζα στα μάτια”.
Η κοπέλα είπε και άλλα αλλά σημαντικό είναι ότι δικαιολόγησε την πόρνη που την ξεβράκωσε επάνω στην σκηνή!!! Καταλαβαίνεται που έχουμε φτάσει;;
Σε αυτή εδώ την πραγματικότητα ζούμε του σεξεστικού θεάματος από ανώμαλες πόρνες μαριονέτες που λατρεύουν τον σατανά… και τα νέα παιδιά τους δικαιολογούν για τον εξευτελισμό που δέχονται μπροστά στα μάτια δεκάδων ηλίθιων άλλων νεαρών που διψάνε για το αηδιαστικό θέαμα της!
Φτου σου ξεφτιλισμένη πόρνη! Ούτε το σάλιο μου δεν αξίζεις.
Βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: