Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Άλλοι αγωνίζονται για επιβίωση, για γη και ύδωρ, και άλλοι γι αυτό εδώ

Περιχαρής η "προεδρος" μας δίνει μια εικόνα για το μέλλον ..."του χρονου" λοιπόν....

Η ΡΟΖ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΣΕ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ…Δεν έχει σχέση η Ισονομία με την καθεστωτική/κατοχική υποστήριξη σε ομοφυλοφυλικές επιδείξεις ? Ούτε η ομοφυλοφιλία είναι μόνο η πουστιά και το λόμπυ χωρίς αρχές, όπως ούτε η τέχνη είναι το σόου μπιζ με τη σιωναζιστική προπαγάνδα.. Η προέδρος της Βολής η Ζωή Κωνσταντοπούλου που βγήκε μπροστά έχει πλήρη επίγνωση ότι κάνει μεγάλη ζημιά στη δημόσια εικόνα της.. Η παρέμβαση της αυτή καταδεικνύει πλατειά πόσο καθεστωτικό/κατοχικό είναι το ζήτημα. Ολοι αντιλαμβάνονται ό,τι η προσωπική ζωή στην όποια δημοκρατία δεν μπορεί να είναι υπόθεση του Κρατους . Αρα, κάποιο λάκκο έχει ..

Η επίθεση με ασχήμια που δέχεται τώρα ο ελληνικός λαός ξεκίνησε πολύ πριν, απο τα κουραδοκάναλα. Και δεν είναι μια αριστερή ιδεολογία, ούτε καν δημοκρατική στο πλαίσιο της Ισότητας, αυτή που κρύβεται πισω απο την προπαγάνδα του “αίσχους”(φέρνει το επιφώνημα “αίσχος” στα χείλη των Ελληνων). Εμπεριέχει το φόβο, είναι κατά βάση τρομοκρατική. Θέλουν να τρομάξει ο κόσμος, να αποδεχθεί την επιδειξη, το “άουτινγκ” ως τρόπο κοινωνικής συμπεριφοράς… Εξάλλου εδώ δεν ξεβρακώνεται ο δοτός Δήμαρχος Καμίνης μόνο, αλλά όλη η Βολή των αχρείων εμφανίζεται να έχει κατακτηθεί από τη Νέα Τάξη...

Τα ζητήματα αυτά δεν είναι απλά και δεν λύνονται με γυμνικές επιδείξεις.. Οπωσδήποτε δεν ειναι ευρωπαίκά, αλλά αμερικανική προσπάθεια να επιβληθεί , παράλληλα με το αναγκαστικό χρέος και το Χόλυγουντ στην Ευρώπη… Σήμερα δε, στην κατάστασή μας, σίγουρα ούτε υπάρχει λόγος για γκέϋ πράϊντ, όπως δεν υπάρχει λόγος για ενοχοποίηση και μίσος στον Ελληνικό λαό.. Δεν υπάρχει λόγος για τίποτα το διχαστικό. Εκτός κι αν υπάρχει ροζ παράμετρος σε σχέδιο μνημονιακό, κάτι, όπως λένε δηλαδή, συνωμοσιολογικό ! ))
Ας σημειωθεί ότι σε εθνική τραγωδία έχει μετατραπεί το ζήτημα της εφαρμογής των μνημονίων στην Ελλάδα τα τελεύταία χρόνια. 80.000 αμβλώσεις το χρόνο συν 10.000 αυτοκτονίες σε μια χώρα των 11εκατ. όπως είναι η Ελλάδα είναι απολογισμός του ασύμμετρου αυτού πολέμου εναντίον της ελληνική κοινωνίας. Η χώρα βαράει διάλυση με τα μνημόνια που από το 2010 έχουν καταλάβει τις ζωές μας να γενοκτονούν τους κατοίκους της.
Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά και έρχονται να δείξουν αυτό που ολόκληρη η κοινωνία καταλαβαίνει. Δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο. Και στα θλιβερά αυτά στοιχεία έρχονται κάποιοι «πολιτικοί» να δηλώσουν, Ντάισελμπλουμ κράτα γερά, ΔΝΤ μην υποχωρήσεις, τα μνημόνια ήταν ευλογία, μαζί τα φάγαμε και άλλα πολλά που δείχνουν ότι κάποιοι για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η πολιτική και οικονομική τους επιβίωση και όχι η ανάπτυξη και η ευημερία της ελληνική κοινωνίας.

Τερατώδης αριθμός οι 80.000 εκτρώσεις να γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, με μία στις τέσσερις γυναίκες που κάνουν άμβλωση να είναι έφηβη, ενώ η οικονομική κρίση οδηγεί ολοένα και περισσότερα ζευγάρια να βάζουν τέλος στις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.
Αυτό αναφέρουν οι διοργανωτές του 1ου Πανελλήνιου Σεμιναρίου Ψυχοσωματικής στην Μαιευτική Γυναικολογία με θέμα «Προσεγγίζοντας την ψυχική διάσταση της γυναίκας» που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή συγκλονίζει ο διοικητής του «Ελπίς» που αποκάλυψε τις «10.000 αυτοκτονίες σε 5 χρόνια»…

Ζωή:Την επόμενη φορά το Athens Pride να περάσει μέσα από τη Βουλή

Ενα είναι σίγουρο... Ενας ΠΟΥΤΙΝ σας χρειάζεται διεστραμμένα ανώμαλα όντα

Δεν υπάρχουν σχόλια: