Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 4ΧΡΟΝΗ ΑΝΝΥ
ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 4ΧΡΟΝΗ ΑΝΝΥ

Λοιπόν, επειδή κανένας ξεφτιλισμένος δημοσιογράφος δεν πρόκειται να σάς πει την αλήθεια, μάθετέ την από εδώ, από το ιστολόγιο Aυτο!
- Το κτήνος ομολόγησε ότι, έσφαξε την άτυχη Άννυ αργά το βράδυ τής Μεγάλης Πέμπτης, προς τα ξημερώματα τής Μεγάλης Παρασκευής !!! !!! !!!
- Ομολόγησε ότι, τεμάχιζε το πτώμα τού νηπίου μέχρι την Κυριακή τού Πάσχα !!! !!! !!!
Να σάς πω εγώ ακριβώς το τι έχη συμβή;
...«Κάποιοι», έψαχναν να βρουν ένα νήπιο προς ανθρωποθυσία για το φετινό Πάσχα. Ξέρετε. «Κάποιοι»... Οι ίδιοι και οι ίδιοι εδώ και αιώνες. Εντόπισαν το ζευγάρι των Βουλγαρόγυφτων. Η ιερόδουλος «μάνα», ανέλαβε να φέρη το κοριτσάκι από τη Βουλγαρία μετά τα Χριστούγεννα. Το πήρε από τους γονείς της και το έφερε στην Αθήνα πριν από 3 - 4 μήνες.
Εν πλήρη γνώσει της για το τι ΑΚΡΙΒΩΣ επρόκειτο να συμβή στο σπλάχνο της, λίγο καιρό πριν από το Πάσχα έφυγε για ένα ταξίδι στη Γερμανία. Ήθελε να διαθέτη άλλοθι. Το άφησε ανυπεράσπιστο στο άλλο κτήνος, τον πατέρα - τέρας.
Το κτήνος αυτό, ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΝΗΠΙΟ. Έλαβε χώρα σατανιστική τελετή. Υπήρξαν κι άλλοι. Εκείνοι που έδωσαν και χρήματα για να γίνη αυτή η τελετή. Βρέθηκαν 10.000 ευρώ μετρητά. Έτσι δεν μάς είπαν; Η αστυνομία, νόμιζε στην αρχή ότι έγινε αγοραπωλησία τού νηπίου...

Μετά, νόμιζε ότι έγινε εμπορία οργάνων...
Τίποτε από τα δύο. Το νήπιο υπήρξε θύμα ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ. Ο Θεός να αναπαύση την ψυχούλα του. Μαρτύρησε το παιδάκι.
Το ερώτημα τώρα, είναι άλλο: Διαθέτει τα «κότσια» η αστυνομία να βρη τους σατανιστές που πλήρωσαν για την τελετουργική θυσία τής μικρούλας Άννυ; Αμφιβάλλω. Λίαν.

Επισης τυνγχανει σαν γνωστης.....  καποιων αλλων πραγματων να πω τα εξης, ειπωθηκε και το ερωτημα...
Μα καλα θα εκαναν ποτε καποιοι σατανικη τελετη μεσα στο σπιτι τους>>??? Και ομως γιατι να υπαρξει εμποδιο οι ενεργειες..... και οι σκοποι..... πετυχαινουν οπως και να χει ποσο μαλλον στο ιδιο το οικημα οταν προκειται για κατι τετοιο!Δεν υπάρχουν σχόλια: