Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

Νέοι ψεκασμοί, νέοι σεισμοί! Ξυπνήστε! Μας εξοντώνουν συνέλληνες!!! (Βίντεο)

Κοντά μια βδομάδα τώρα, μετράμε αεροπλάνα που ψεκάζουν, χααρπισμένα σύννεφα και σεισμούς.

Όσο μπορούμε να τα βλέπουμε, γιατί από το ψέκασμα-χάαρπισμα κοντεύουμε να γίνουμε ζόμπι. Ζαλάδες και πονοκέφαλοι, υπνηλία, κάτι που μοιάζει με χοντρό μάτιασμα.


Σήμερα ειδικά, λίγο αν έβγαινες έξω έτσουζαν μάτια και έτρεχε η μύτη σε ελάχιστα λεπτά και ακόμα πιο έντονος ο πονοκέφαλος. Κακή ατμόσφαιρα – ψεκασμοί με σκόνη. κι όλα αυτό μαζί πιέζει τα πάντα προς τα κάτω, δημιουργεί μια ομπρέλα που δεν αφήνει την ρύπανση να φύγει στην πάνω ατμόσφαιρα.

Δύο σεισμοί προχθέςΣεισμική δόνηση 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Νεάπολης Λακωνίας στις 19.46 το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χλμ. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 174 χλμ νότια, νοτιοδυτικά της Αθήνας και 8 χλμ ανατολικά της Νεάπολης.Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 16.36 το απόγευμα του Σαββάτου βόρεια της Αμαλιάδας Ηλείας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό βάθος της δόνησης ορίζεται στα 5 χλμ.

Τη δεκαετία του ’70, ο Ζ. Μπρεζίνσκι είχε προειδοποιήσει. Γράφοντας το δοκίμιο του “Between Two Ages” ανέφερε ότι:

«Παρ’ όλες τις αντιρρήσεις κάποιων για την επέμβαση στο περιβάλλον, η τεχνολογία για τον έλεγχο των πληθυσμών έχει ήδη δρομολογηθεί»

Και σε μια άλλη ομιλία, είχε πει ότι μπορούμε να σας κάνουμε να πηγαίνετε το βράδυ για ύπνο και να μην θυμόσαστε τι είχατε για βραδινό. Κοντά είμαστε.

Αλλά και το τραγούδι του Γιάννη Μαρκόπουλου, “Οι σειρήνες” θα έλεγε κανείς ότι είναι τελείως προφητικό για την Οργουελική εποχή που ζούμε:Μείωση κι έλεγχος πληθυσμού

Ό,τι και ν’ ακούσετε, ό,τι και να σας πουν, στο βάθος κήπος είναι η μείωση και ο έλεγχος πληθυσμού. Μπροστά μπορεί να είναι τραπεζάκια με διάφορα συμφέροντα και επίδειξη ισχύος, αλλά μέσα μέσα, στην καρδιά όλης της ιστορίας, βρίσκεται αυτός ο σκοπός. Παλιά έκαναν πολέμους, τώρα όμως τα νόμπελ Ειρήνης του Ομπάμα και της Ε.Ε. απαγορεύουν να ανοίξει ρουθούνι. Επιτρέπουν όμως τον δια της πλαγίας οδού αποπληθυσμό και βασανισμό τους με ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Μαζικές ρίψεις τόνων χημικών

Οι σιωνιστικοκαρούμενες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο δημιουργούν σιγά σιγά ένα παγκόσμιο Άουσβιτς, ένα ολοκαύτωμα γεμάτο αρρώστιες, γενετικά προβλήματα, αυτοκτονίες και βαμπιρισμό σωματικής ενέργειας και μυαλού. Κάτι που ίσως δύσκολα να μπορούσαν να στήσουν ως σύνολο, αν δεν έστηναν ταυτόχρονα και το παιγνίδι που λέγεται παγκόσμια κρίση. Όσο βαθαίνει η κρίση, τόσο πιο πολύ σκυφτό το κεφάλι και χωμένο στο πρόβλημα της επιβίωσης. Φανταστείτε να ψέκαζαν τη δεκαετία του ’80, πόσοι θα είχαν χρόνο και κουράγιο να ξεσηκωθούν! Τώρα, σχεδόν όλοι γνωρίζουν, αλλά διάθεση και κουράγιο δεν έχουν.

Φυσικά, για μένα αλλά και για πολλούς άλλους, ο μύθος της ‘αριστεράς’ που θα μας σώσει, όπως κάθε άλλος μύθος που δεν βγαίνει με ειλικρίνεια να καταγγείλει αυτή τη γενοκτονία, καταρρίπτεται.

Έλλην πολιτικός που αφήνει να συντελείται τέτοιο έγκλημα σε βάρος πολιτών, δεν είναι πατριώτης.

Άνθρωπος που αφήνει να συντελείται τέτοιο έγκλημα σε βάρος συνανθρώπων του, δεν είναι άνθρωπος.

Ένοχοι και συνένοχοι, θα κάτσετε μια μέρα στο σκαμνί – Ε! Δεν μπορείτε να μας σκοτώσετε όλους, όσοι αντέξουν θα έχουν την τύχη και χαρά να δουν να αποδίδεται η δικαιοσύνη!

Μέχρι τότε, ζήστε με τις ενοχές σας. Είναι κι αυτό ίσως η μεγαλύτερη τιμωρία. Αλήθεια κοιμάστε το βράδυ;

Εγώ παρ’ όλο το χάαρπισμα, σαν πουλάκι. Με βοηθάει η καθαρή συνείδηση και το Πάτερ Ημών!

Αληκτώ

πρόσφατα αυτό το μήνα, ημερομηνίες 6, 13, 14, 16 Απριλίου και σήμερα δυο στις 18 – καλά το πάμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια: