Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΟΣ ΕΣΚΑΣΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙ Ο ΚΕΦΤΕΣ-ΕΤΡΕΧΕ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,,,

ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΟΣ ΕΣΚΑΣΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΧΘΕΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙ Ο ΚΕΦΤΕΣ-ΕΤΡΕΧΕ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,,,
-ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΥΣΗ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ-ΚΑΤΑΝΤΙΑ…ΟΠΩΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΤΣΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΘΙΟ ΒΟΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ! Η ΞΕΦΤΊΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιπρόεδρος τη Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών εισήχθη χθες το βράδυ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.
Οι πρώτες πληροφορίες(ποιες πληροφορίες να υπάρχουν όταν έχεις φάει το καταπέτασμα) ,αναφέρουν ότι ο κ. Βενιζέλος ένιωσε ενοχλήσεις τη νύχτα στο στομάχι και στη συνέχεια στο στήθος. Μιλάμε για πολλά γέλια αφού δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Συμβάντα παρόμοια έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν για τον χοντροπόλντο της κυβέρνησης Τσολάκογλου. Τα “κωλοσφιξίματα” του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησαν στη μία μετά τα μεσάνυχτα και στις τρεις τα ξημερώματα αποφασίστηκε να γίνει εισαγωγή στο νοσοκομείο όπου και παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα.
Βέβαια για τον πόπολο, ο χοντροπόλντο του ΠΑΣΟΚ νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του Ιπποκρατείου, θα υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων , όπως πιθανόν καμία πλύση στομάχου ή κανένα καθαρτικό για να έρθει στα ίσια του.
Μάλιστα σύμφωνα με τον καθηγητή Χ. Στεφανάδη ο Ε. Βενιζέλος θα βγει από το νοσοκομείο ως το μεσημέρι και θα παραστεί στην ορκωμοσία του νέου υπουργικού συμβουλίου. “Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, εισήλθε προληπτικά, οι εξετάσεις είναι πολύ καλές, θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος και θα βγει από το νοσοκομείο” είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Στεφανάδης, ο οποίος προοριζόταν όπως έλεγαν οι κακές γλώσσες για υπουργός Υγείας αλλά τον πρόλαβε ο Βορίδης και ο Γρηγοράκος για να σώσουν τους Έλληνες και να τους στείλουν μια ώρα αρχύτερα στον τάφο.
Μεγάλη κατάντια πάντως για έναν πολιτικό της κυβέρνησης να ξερνοβολάει στα νοσοκομεία(για τον Βενιζέλο μιλάμε)κινδυνεύοντας να σκάσει από το φαΐ. Κατάντια…
ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ !KAI META ΣΕ ΛΕΝΕ KAKO! ΒΛΕΠΕ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΒΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙ! Στο νοσοκομείο με καρδιολογικό πρόβλημα ο Ε. Βενιζέλος (καρδιολογικό πρόβλημα !!! ΤΑΧΑ ΕΧΘΕΣ ΕΛΕΓΑΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: