Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Αποκάλυψη:Πακιστανοί κανίβαλοι έφαγαν 100 πτώματα από νεκροταφεία! Αν τρώνε πολιτικά “πτώματα” στείλτε τους απ’εδώ…

pakistanoi-kanivaloi-xeiropedes

Συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη η αποκάλυψη για τους δύο Πακιστανούς κανίβαλους που είχαν καταδικαστεί ξανά διότι είχαν ανασύρει πάνω από 100 πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο και τα είχαν φάει και όταν συνελήφθησαν έτρωγαν το κεφάλι ενός τρίχρονου αγοριού!Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε στο σπίτι του Mohammad Arif Ali, 35 ετων και του αδελφού του, Mohammad Ali Farman, 30 ετών. Ο ένας αδελφός συνελήφθη, ενώ ο άλλος αναζητείται από την αστυνομία.
Το ζευγάρι, των κανιβάλων από τη μικρή πόλη της Darya Khan στο εσωτερικό της χώρας, είχε και προηγουμένως φυλακιστεί για δύο χρόνια για κανιβαλισμό και είχε αποφυλακιστεί μόλις πέρυσι οπότε η έρευνα είναι εν εξελίξει και παίρνει διαστάσεις μετά και τη νέα ζοφερή ανακάλυψη στο σπίτι τους.
Εκείνη την εποχή, η τοπική αστυνομία είπε ότι οι δύο άνδρες είχαν ανασύρει και είχαν φάει πάνω από 100 πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο.
Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης, Ameer Abdullah, δήλωσε ότι οι αστυνομικοί όρμησαν στο σπίτι μετά την καταγγελία των κατοίκων και τώρα η αστυνομία ψάχνει όλα τα κοντινά νεκροταφεία για να δουν αν είχαν συληθεί νέοι τάφοι. Τα αδέλφια αρχικά φυλακίστηκαν όταν η αστυνομία βρήκε ότι το πτώμα μιας 24-χρονης γυναίκας που είχε εξαφανιστεί από τον τάφο του το 2011.
Σύμφωνα με το defencenet.gr περαιτέρω έρευνες οδήγησαν τους αξιωματικούς στο σπίτι των αδελφών όπου βρήκαν μια κατσαρόλα που περιέχει κάρυ και κρέας. Οι αδελφοί συνελήφθησαν από την αστυνομία και αργότερα φυλακίστηκαν για δύο χρόνια.


ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΦΙΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: