Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

UFO το τελευταίο χαρτί της συνωμοσίαςΘεωρία για την σκιώδη παγκόσμια οργάνωση Χταπόδι: 
Υπάρχει ένα μεγαλύτερο παιχνίδι στον πλανήτη και είναι η εξουσία. Ο έλεγχος μέσω του φόβου. 

Ο Βέρνερ φον Μπράουν Γερμανός επιστήμονας που φαινομενικά ηγείτο μια κρυφής ομάδας από δεκάδες γερμανούς επιστήμονες μετακινήθηκαν στην Αμερική στο τέλος του πολέμου μετά από έντονο παρασκήνιο για τα λάφυρα του πολέμου με τους σύμμαχους τους. 

Για πολλούς γερμανούς επιστήμονες θεωρήθηκε από την CIA ότι δεν έπρεπε να ξαναγυρίσουν στην Γερμάνια γιατί θα αποτελούσαν κίνδυνο για τις ΗΠΑ λόγο των ανωτέρων τεχνικών γνώσεων. Ο Von Braun ονομάστηκε ο άνθρωπος των πυραύλων και διατέλεσε και πρόεδρος της NASA


Ο Brauns πέθανε το 1977 αποκαλύπτοντας στην δρ. Κάρολ Ρόζιν, την εκπρόσωπό του στα τέσσερα τελευταία χρόνια της ζωής του, ότι υπάρχει μια σκευωρία μανιακών -στρατιωτικών,βιομηχάνων, τραπεζιτών, που θα περάσουν την ανθρωπότητα από τα εξής στάδια: Ψυχρός Πόλεμος, Κακοποιά 'Έθνη, Παγκόσμια Τρομοκρατία και το τελειωτικό και απόλυτο χαρτί: η μια ψεύτικη απειλή από το διάστημα αυτό αφορά μια επικείμενη καταστροφική υποθετική τροχιά Αστεροειδούς για τον πλανήτη Γη η .. επίθεση ενός κακόβουλου εξωγήινου έθνους. Στόχος η εδραίωση μία διεθνούς παντοκρατορίας έλεγχου των μαζών, των μεσών επικοινωνίας, του εντοπισμού, ΜΕ νέα αμφίδρομη τεχνολογία που θα ελέγχουν με απώτερο στόχο τη συγκάλυψη και δικαιολογία της κατασπαταλήσεις τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε διαστημικά όπλα και απόρρητες βάσεις στη σελήνη η και των Άρη.

Κάτω από την διαστημική απειλή, και των φόβο.
Αυτό το σενάριο αποκαλύφθηκε από το 1992 από τουλάχιστον δώδεκα πρόσωπα που ήταν σε θέσεις ισχύος. Αριστερά στην φωτογραφία το λογότυπο από την πρόσφατη τοποθέτηση σε τροχιά απόρρητου κατασκοπευτικού δορυφόρου από της ΗΠΑ. Το Χταπόδι στην εικόνα άφησε πολλά ερωτηματικά σε δημοσιογράφους στο ακρωτήριο Κανάβεραλ 
Φυσικά, τότε τα θεώρησαν αυτά παράλογα και τραβηγμένα. Η δρ. Ρόζιν έδωσε τη μαρτυρία της πολύ πριν από την 11 η Σεπτεμβρίου του 2001. " Και άλλοι μου είπαν ρητά ότι πράγματα που μοιάζουν πολύ με UFO κατασκευάζονται κάτω από την εποπτεία μυστικών μαύρων προγραμμάτων και Θα χρησιμοποιηθούν για να προσομοιώσουν -απάτη- την εμφάνιση εξωγήινων, συμπεριλαμβανομένων κάποιων απαγωγών, για να σπείρουν τις ρίζες του κοινωνικού τρόμου σχετικά με τη ζωή στο διάστημα." 

Και κάποια στιγμή μετά την παγκόσμια τρομοκρατία, τα γεγονότα που θα ξετυλιχθούν θα χρησιμοποιούν τα πλέον γνωστά αντίγραφα εξωγήινων οχημάτων (οχήματα που φτιάχνονται από ανθρώπους που μελέτησαν πραγματικά εξωγήινα σκάφη), για να μας παραπλανήσουν με μια επίθεση στη Γη. 'Όπως η ταινία Ημέρα Ανεξαρτησίας, μια απόπειρα να ενωθεί ο κόσμος κάτω από ένα στρατιωτικό καθεστώς θα ξετυλιχτεί, με τους Εξωγήινους ως τους νέους διαστημικούς αποδιοπομπαίους τράγους . ' Αυτό θα είναι το απόλυτο υποστήριγμα για το στρατιωτικό-βιομηχανικό πλέγμα των τρισεκατομμυρίων δολαρίων, για το οποίο ο συντηρητικός ρεπουμπλικάνος πρόεδρος και στρατηγός με πέντε άστρα μας προειδοποίησε το 1961 (και κανείς δεν τον άκουσε τότε...) Μη σας πιάσουν κορόιδα. Το 1997 πήγα έναν άνδρα στην Ουάσινγκτον για να ενημερώσει τα μέλη του Κογκρέσου για αυτό το σχέδιο. Ολόκληρη η ομάδα μας τον συνάντησε. "

' Ήταν παρών σε συνεδρίες σχεδιασμού για το πότε τα αντίγραφα των εξωγήινων σκαφών (τα οποία κατασκευάζει η Lockheed, Northrup και οι συνεργάτες τους και στεγάζονται σε μυστικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο) θα χρησιμοποιηθούν για να προσομοιώσουν μια επίθεση σε συγκεκριμένους πόρους, και Θα κάνουν τους αρχηγούς όλου του πλανήτη να πιστέψουν στην απειλή από το διάστημα, ενώ δεν θα υπάρχει κάτι τέτοιο. " " Να θυμόσαστε αυτό: αν υπήρχε απειλή από το διάστημα, θα το ξέραμε μόλις η ανθρωπότητα χρησιμοποίησε πυρηνικά όπλα και ταξίδεψε στο διάστημα. Αλλά ακόμη αναπνέουμε ελεύθερο αέρα, παρά τη γαλαξιακή ανοησία και τις γεμάτες αδιαφορία για τις συνέπειές τους πράξεις μιας ανεξέλεγκτης, παράνομης, μυστικής ομάδας τραπεζιτών και βιομηχάνων. Αυτό είναι μεγάλη υπόδειξη της αυτοσυγκράτησης και των ειρηνικών συναισθημάτων των επισκεπτών. Η απειλή είναι εξ ολοκλήρου ανθρώπινη. 
Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, ο Κ.Ronald Reagan έκανε πολυάριθμες ομιλίες αναφερόμενες στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής και πώς αυτό θα μπορούσε να ενοποιήσει τον κόσμο. Σε μια Σύσκεψη κορυφής τον Νοεμβρίου του 1985 στη Γενεύη με το Γενικό Γραμματέα Mikhail Gorbachev της Σοβιετικής Ένωσης, ο Κ.Reagan ανέφερε τα εξής σύμφωνα με το υπουργείο εξωτερικών:
Ο Κ.Reagan ανέφερε ότι ενώ ο γενικός γραμματέας μιλούσε, σκεφτόταν τα διάφορα προβλήματα που θα προέκυπταν εάν οι άνθρωποι επρόκειτο να ανακαλύψουν ότι αν υπήρχε κάποια αλλοδαπή μορφή ζωής που θα επρόκειτο να επιτεθεί στη Γη πως θα ένωνε όλους τους λαούς αυτού του κόσμου.
 
Αργότερα Δεκεμβρίου 2005, ο Κ.Reagan μίλησε στο γυμνάσιο του Falston και είπε:
Είμαστε παιδιά όλου του Θεού, οπουδήποτε ζούμε σε αυτών τον κόσμο, αλλά διαφαίνεται και το πόσο εύκολος στόχος είμαστε εάν ξαφνικά υπήρξε μια απειλή σε αυτόν τον κόσμο από μερικά άλλα είδη από έναν άλλο πλανήτη έξω από αυτών κόσμο. Θα ξεχνούσαμε όλες τις μικρές τοπικές διαφορές που έχουμε μεταξύ των χωρών μας και θα ανακαλύπταμε μια για πάντα ότι είμαστε πραγματικά όλα τα ανθρώπινα όντα εδώ ενωμένα .Δεν υπάρχουν σχόλια: