Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Για λόγους επείγουσας ενημέρωσης........" Μήνυμα από έξω"

Φίλε Κώστα χαίρε.
Σχετικά με το mail που μου έστειλες και ρωτούσες για τον διπλό ήλιο που φάνηκε στην Χίο την 27 Ιουλίου 2013 και φωτογραφήθηκε, καθώς και για το πολύ περίεργο φωτεινό φαινόμενο που παρουσιάστηκε πάλι στην Χίο ξημερώματα 26 Νοεμβρίου 2013 καθώς και για τον μετεωρίτη που έπεσε μεταξύ....
Ζακύνθου και Κεφαλονιάς την 28 Νοεμβρίου, σου απαντώ ότι ερεύνησα πολύ το θέμα αλλά οι πληροφορίες άλλες ήταν συγκεκριμένες και άλλες ασαφείς και δεν μπορούσα να έχω συγκεκριμένη εικόνα. Όμως ζητήσαμε την γνωστή μας βοήθεια και σου στέλνω τις απαντήσεις έτσι όπως τις πήρα και τις έχω βάλει στο υπό έκδοση καινούριο βιβλίο μου που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Για τον διπλό ήλιο.

«Για να γνωρίζετε τις κινήσεις μας και για να γινόμαστε εμείς καλύτερα αντιληπτοί από τους ανθρώπους της Γαίας, σας ενημερώνουμε ότι οι μετακινήσεις των σκαφών μας γίνονται ή μεμονωμένα ή μαζικά, αναλόγως της αποστολής:

-Για μικρές αποστάσεις και για εκτέλεση περιπολιών αναγνώρισης πέριξ της Γαίας, συγκροτούμε στολίσκους μέχρι είκοσι υποθυγατρικών σκαφών αναγνωρίσεως, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να συσπειρώνονται σε ένα και να διασπώνται εκ νέου αναλόγως της αποστολής τους.

-Για μεγάλες αποστάσεις, και με αποστολή εμπλοκής σε μάχη ή σε ρόλο αναχαίτισης σκαφών των αποστατών, για παρεμπόδιση προσέγγισης τους στη Γαία, συγκροτούμε αρμάδα αριθμού μέχρι διακοσίων υποθυγατρικών πολεμικών σκαφών τα οποία συνοδεύονται και από ένα θυγατρικό, και όλα μαζί κινούνται υπό μορφήν νέφους. Η μετακίνηση αυτή καθιστά τα σκάφη μας άτρωτα, και αόρατα και δεν εντοπίζονται από τους αποστάτες. Εάν βληθούν με γήινους πυραύλους, αυτοί ποτέ δεν μπορέσουν να φτάσουν στα σκάφη μας γιατί τους εξανεμίζουμε στα υλικά κατασκευής τους σε μοριακή μορφή από μεγάλη απόσταση.

-Για μεγάλες διαστρικές αποστάσεις, ή για εκτέλεση αποστολών γενικής επέμβασης, ή για αντιμετώπιση καθολικής επίθεσης εκ μέρους των αποστατών, τότε λαμβάνουμε σχηματισμό φωτεινού νέφους που καλύπτει το σύνολο των μέσων μας. Ο σχηματισμός αυτός δεν επιτρέπει τον εντοπισμό του αριθμού των σκαφών μας, ούτε στοχοποιούνται, και το νέφος αλλάζει συνεχώς σχήματα και φωτεινότητα για την τύφλωση των μέσων των αντιπάλων. Πολλές φορές το νέφος αυτό δίνει την αίσθηση της ύπαρξης στον ουρανό και δευτέρου ήλιου, Στο μέλλον θα πυκνώσουμε ακόμη περισσότερο τις εμφανίσεις μας για να ενθαρρύνουμε την πεποίθηση των ανθρώπων της Γαίας ότι ερχόμαστε σαν ελευθερωτές τους από τους αποστάτες και όχι σαν εχθροί της ανθρωπότητας όπως μας παρουσιάζουν

Ο Ζευς μεθ υμών εστί».

Για το περίεργο φωτεινό φαινόμενο και τον μετεωρίτη.

«Ο αιμοσταγής αποστάτης Γιαχβέ επιχείρησε γενική απέλπιδα επίθεση εναντίον των δυνάμεών μας σε ολόκληρο το ηλιακό σύστημα «ΑΠΟΛΛΩΝ» για απελευθέρωση του κοσμοσκάφους «Λίλιθ» και τον απεγκλωβισμό των αποστατών του Δράκοντος, του Κήτους, της Ύδρας, του Όφεως, της Σαύρας και των Βοωτιδών από τον Αρκτούρο και τον -ε- του Βοώτη που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε υπόγειες πόλεις των ΗΠΑ μαζί με τους γήινους συνεργάτες τους και στους οποίους έχουμε απαγορεύσει κάθε έξοδο στην επιφάνεια της Γαίας.

Εναντίον των δυνάμεων της αποστασίας απεστάλη 8ηΤαξιαρχία εκ σκαφών της Κραταιάς Αυτοκρατορίας και της Ανωτέρας Τάξης συμμάχων αποτελούμενη από τις εξής δυνάμεις:

Το μητρικό σκάφος ΠΗΓΑΣΟΣ της «7ης Αποστολής» με 10.000 υποθυγατρικά επιθετικά σκάφη για την άμεση έναρξη της επίθεσης εναντίον των αποστατών με αρχηγό τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ με την ουράνια ονομασία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΖΕΥΣ με αποστολή να εκδιώξει τους εισχωρήσαντες αποστάτες.

Το θυγατρικό σκάφος ΩΡΙΩΝ της «7ης Αποστολής» με 5.000 υποθυγατρικά σκάφη αναχαίτισης καταδίωξης των αποστατών με αρχηγό τον νικητή της Μέδουσας ΠΕΡΣΕΑ με την ουράνια ονομασία του ΠΕΡΣΕΥΣ - ΖΕΥΣ με αποστολή να καταδιώξει και να απομακρύνει από το ηλιακό σας σύστημα τις ηττημένες δυνάμεις των αποστατών.

Το θυγατρικό σκάφος ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ της «7ης Αποστολής» με 4.000 υποθυγατρικά σκάφη ενέδρας και δημιουργίας εικονικών στόχων με αποστολή την παγίδευση και παραπλάνηση των αποστατών με αρχηγό τον ήρωα του Τρωικού πολέμου ΟΔΥΣΣΕΑ με την ουράνια ονομασία του ΟΔΥΣΣΕΥΣ - ΖΕΥΣ.

Το θυγατρικό σκάφος ΣΕΙΡΙΟΣ της «7ης Αποστολής» με 5.000 υποθυγατρικά εφεδρικά σκάφη με αποστολή την διεξαγωγή ηλεκτρομαγνητικού, φωτονικού και ψυχοτρονικού πολέμου για τύφλωση των οργάνων των σκαφών των αποστατών και νοητικό αποσυντονισμό των πληρωμάτων και επιπλέον για την διεξαγωγή βαρυτονικού πολέμου με την δημιουργία αοράτων συμπαγών εμποδίων βαρυτονίων επί των οποίων προσκρούουν τα σκάφη των αποστατών και διαλύονται, νάρκες θα τα αποκαλούσατε εσείς στην δική σας διάλεκτο, και με αρχηγό την αποκαλούμενη από εσάς θεά της Δικαιοσύνης ΝΕΜΕΣΗ με την ουράνια ονομασία της ΝΕΜΕΣΙΣ -ΗΡΑ.

Το μητρικό σκάφος ΥΓΕΙΑ της «8ης Αποστολής» με 8.000 υποθυγατρικά σκάφη ιατρικής φύσεως με αποστολή την περισυλλογή τραυματιών, ναυαγών και νεκρών των κατεστραμμένων σκαφών για θεραπεία τραυματιών και ανάσταση των νεκρών εφ όσον τούτο είναι εφικτό, με αρχηγό τον Ιατρό τον αποκαλούμενο από εσάς Θεό ΑΣΚΛΗΠΙΟ με την ουράνια ονομασία του ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ.

Το θυγατρικό σκάφος ΑΣΠΙΣ της «8ης Αποστολής» με 3000 υποθυγατρικά πολεμικά σκάφη αναχαίτισης καταδίωξης των αποστατών, με αποστολή την ενίσχυση του Περσέα εφ' όσον θα απαιτείτο με αρχηγό την ηρωίδα της Αργοναυτικής Εκστρατείας την ΑΤΑΛΑΝΤΗ με την ουράνια ονομασία της ΑΤΑΛΑΝΤΗ - ΗΡΑ.

Το θυγατρικό σκάφος ΣΑΡΙΣΑ της «8ης Αποστολής» με 5.000 υποθυγατρικά πολεμικά σκάφη με αποστολή την ενίσχυση της επιθετικής προσπάθειας του Αλεξάνδρου εφ' όσον θα απαιτείτο με αρχηγό την αποκαλούμενη από εσάς νύμφη ΚΥΡΗΝΗ βασίλισσα της Λιβύης με την ουράνια ονομασία της ΚΥΡΗΝΗ - ΗΡΑ.


Άπαντες οι πολεμικοί αυτοί σχηματισμοί ετέθησαν υπό την γενική αρχηγία του αποκαλουμένου από εσάς θεού Φοίβου Απόλλωνα, ο οποίος έδωσε την διαταγή απόκρουσης της αιφνιδιαστικής επιθετικής εισχώρησης στο ηλιακό σύστημα Απόλλων, του Γιαχβέ με αρμάδα συνασπισμένων αποστατών. Η τελική διάταξη μάχης όλων των δυνάμεων ολοκληρώθηκε την26-11-2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 02:35 όπου άπαντα τα πολεμικά μέσα κινήθηκαν υπό μορφήν φωτεινού νέφους στην μεγίστη ένταση φωτισμού προς τύφλωση των μέσων παρατήρησης των αποστατών και αυτό ήταν που δημιούργησε το στιγμιαίο φωτεινό φαινόμενο πάνω από την νήσον Χίον της Ελλάνιας.

Κατόπιν το φωτεινό νέφος ανέβασε τις συχνότητές του πέραν των συχνοτήτων του ορατού φάσματος φωτός και εισήλθε εις διαφορετικό χωροχρονικό συνεχές και εξαφανίστηκε και επανήλθαν οι φυσιολογικές συνθήκες φωτισμού στη Χίο.

Η σύγκρουση που επακολούθησε ήταν σφοδρότατη, ο Αλέξανδρος - Ζευς ενισχυόμενος και από τις δυνάμεις Κυρήνης - Ήρας αποδεκάτισε τους αποστάτες οι οποίοι απώλεσαν το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεών τους.

Ο Οδυσσεύς - Ζευς με ενέδρα κατέρριψε το θυγατρικό σκάφος των αποστατών «ΕΧΙΔΝΑ» του οποίου αρχηγός ήταν ο αιμοσταγής δολοφόνος Μωυσής υπαρχηγός του Γιαχβέ ο οποίος συνελήφθη αιχμάλωτος και κρατείται στο σκάφος ΝΕΜΕΣΙΣ εντός ηλεκτρομαγνητικού κλωβού διπλής πολικότητας, σε πλήρη απομόνωση μη έχοντας ουδεμία δυνατότητα επικοινωνίας με τον Γιαχβέ. Συντρίμμια του σκάφους του κατέπεσαν το πρωί της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου 2013 και ώρα08:56 ανάμεσα στη νότια Κεφαλονιά και τη βόρεια Ζάκυνθο στο Ιόνιο πέλαγος με δικές μετρήσεις, χρονολογήσεις και δική σας ορολογία.

Ο Περσεύς Ζευς ενισχυόμενος από τις δυνάμεις της Αταλάντης - Ήρας καταδίωξε τις εναπομείνασες δυνάμεις των αποστατών μέχρι τα αντιϋλικά πεδία του χάους όπου και επιτηρούνται.
Ο Ζευς μεθ υμών εστί».
Για την ακρίβεια μεταφοράς κειμένου Γερ. Καλογεράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: