Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Η Ελλάδα θα νικήσει!

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013 - 07:05    22
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Η Ελλάδα θα νικήσει!
Δύσκολες οι στιγμές για λόγια, καθώς τα μάτια βουρκώνουν και τα συναισθήματα πλημμυρίζουν την ψυχή μας. Δύσκολες οι στιγμές για την Πατρίδα μας, αφού σκοτεινοί κύκλοι έχουν βάλει ως στόχο να διαλύσουν με κάθε τρόπο την Χρυσή Αυγή, προκειμένου να έχουν τον δρόμο ανοιχτό για να εφαρμόσουν τα ανίερα σχέδια τους εναντίον του Έθνους μας. Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε πολλά. Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε την ανηθικότητα των πολιτικών μας αντιπάλων, αλλά και των ΜΜΕ, που πραγματοποίησαν μία νέα υβριστική επίθεση εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, προσπαθώντας να πολιτικολογήσουν πάνω στο αίμα δύο νέων ανθρώπων. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την αγριότητα της δολοφονίας και την τρομοκρατική υφή αυτής, όμως κάτι τέτοιο είναι συναισθηματικώς αδύνατον. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά…
Όμως, δεν είναι καιρός για λόγια. Δύο αδέρφια μας έπεσαν πάνω στο Καθήκον. Δύο Συναγωνιστές μας χτυπήθηκαν από τρομοκράτες. Το σύστημα δεν μπορεί να παριστάνει το «αθώο», αφού ουσιαστικά όπλισε τα χέρια των δολοφόνων με την επί ένα μήνα προπαγάνδα εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Μία προπαγάνδα που συντόνιζε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρέχοντας παρανόμως υλικό στα κανάλια, τα οποία με την σειρά τους, το προέβαλλαν με λύσσα και μίσος που μεταγγιζόταν στις πρόθυμες να το λάβουν και να το κάνουν θάνατο, τάξεις των τρομοκρατών. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε ευθέως για ποινικές ευθύνες αυτών που συστηματικά αφήνουν ελεύθερους τους τρομοκράτες, όπως και να υποπτευθούμε δόλια κίνητρα πίσω από τις πράξεις τους. Όμως δεν είναι καιρός για λόγια!
Οι Συναγωνιστές μας είναι μαζί μας. Το Πνεύμα τους είναι μαζί μας και συνεχίζει να φωνάζει για Πατρίδα - Τιμή και Ελευθερία. Γι’ αυτό εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε να πράττουμε το Καθήκον μας απέναντι στην Πατρίδα, έχοντας άλλους δύο πολύ σοβαρούς λόγους για να συνεχίσουμε τον Νόμιμο Πολιτικό μας Αγώνα με ακόμα μεγαλύτερη θέρμη και με πλήρη συναίσθηση ότι οι στιγμές που διάγουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την Πατρίδα μας. Στο μίσος τους, απαντάμε με την Αγάπη μας για την Πατρίδα μας. Στον δόλο τους, απαντάμε με τον Νόμιμο Πολιτικό μας Αγώνα. Στην αλητεία τους, απαντάμε με το Μεγαλείο και την Λαμπρότητα της Ελληνικής Ψυχής.
Στο τέλος, όμως, να ξέρουμε ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: